PIZZERIA MILANO MEDEMBLIK

PIZZERIA MILANO MEDEMBLIK Pizza, doner, shoarma en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 581 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Milano Medemblik. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:07 1,5 uur moeten wachten op bestelling. Ik had het idee dat ze het waren vergeten
25 jun 2022 om 20:20 Bijna 2maal zo lang moeten wachten tot het gebracht was. Eten was wel goed.
24 jun 2022 om 7:05 En als er dan een keer een vergissing gemaakt wordt, zijn ze bij Milano altijd bereid om na een telegoontje alles te herstellen.
23 jun 2022 om 2:39 Helaas in de broodjes bijna geen vlees. Erg weinig gegeten maar wel lekker.
14 jun 2022 om 21:22 War super lecker! Am Donnerstag probieren wir den Kebab dann gibt es noch mal fünf Sterne wenn der auch so gut ist!
9 jun 2022 om 19:16 Altijd lekker
7 jun 2022 om 6:35 Eten kwam een half uur te laat en was niet echt heel warm, maar verder was het wel lekker
5 jun 2022 om 20:10 Gewoon goed
5 jun 2022 om 12:52 Lekkere kebab.
1 jun 2022 om 7:47 De patat was slap, de sate saus vond ik te dun, het was niet echt warm meer en ik had een blikje ice tea besteld (en betaald) die niet geleverd was...
28 mei 2022 om 23:14 Jammer dat het niet echt warm was...
28 mei 2022 om 19:25 Lekkere pizza, salade en Ben & Jerry's ijs.